Over ons

Voorkomen van stilstand van uw machinepark of storing van uw essentiële productiemiddelen kan eenvoudig door uw smering toe te vertrouwen aan Smeertechniek Rotterdam. Al ruim 50 jaar heeft Smeertechniek Rotterdam zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van smeerapparatuur en het leveren en monteren van hoogwaardige smeeroplossingen. Van een smeernippel tot een geavanceerd smeersysteem kunt u vertrouwen op het vakmanschap van Smeertechniek Rotterdam. Smering met de precisie van een Zwitsers uurwerk. Niet voor niets komt een aantal merken dat wordt vertegenwoordigd uit Zwitserland.

 

Smeertechniek Rotterdam, uniek in smeertechniek.

MDB Smeertechniek en THIM Smeertechniek vormen een unieke combinatie onder de naam Smeertechniek Rotterdam.

Gezamenlijk zijn wij, door de gebundelde kracht en kennis, in staat smeertechnische vragen snel en passend te beantwoorden met advies, apparatuur en montage. Met grote deskundigheid en efficiency worden bedrijfszekere smeersystemen geïnstalleerd door onze monteurs. Zij werken voor de opdrachtgevers op uiteenlopende locaties waar zij hun ervaring en vakkennis inzetten om altijd de juiste oplossing te bieden.

We vertegenwoordigen vrijwel alle grote merken waaronder een aantal exclusief zoals: ABNOX, ADAMS, DROPSA, ILC, HYLOMAR, ASSALUB, LUBRIQUIP, SIMALUBE, PRESSOL, FLENCO, GRACO, TRABON, KIDDE GRAVINER. De keuze is gebaseerd op bedrijfszekerheid waardoor u geen of nauwelijks omkijken heeft naar de smeeroplossingen die wij bieden.

Smeertechniek Rotterdam, de kennis die het gesmeerd laat draaien.

De kennis en ervaring van smeerapparatuur is volop aanwezig bij Smeertechniek Rotterdam. Efficiënt worden bedrijfszekere smeersystemen geïnstalleerd door onze op VCA niveau opgeleide monteurs. De meesten zijn al 10 jaar werkzaam binnen het bedrijf en verstaan uw en hun vak. De technische dienst kent een 24 uur service voor zowel de werkplaats als op locatie. Voor onze technische dienst buiten kantoortijden kunt u bellen met 06-51417341 of 06-53481395. Onze monteurs werken zowel in binnen als in buitenland, waardoor u altijd kunt rekenen op een perfecte oplossing.

Een greep uit het programma dat wij voeren:

Adams : Constant Level Oilers, oliedruppelpotten, oliepeilglazen,vetpotten,smeernippels
Abnox : Pneumatische- en elektrische vatpomen, handsmeer gereedschap, vetdoseerapparatuur
Pressol : Oliekannen, trechters, vetspuiten, oliespuiten, olie kannen, jerrycans
Dropsa : Smeersystemen, doseer-, sproeisystemen
Lubetools : Microsmeersystemen voor de metaalverspanings en vervormingapparatuur
ILC : Progressieve olie en vetverdelers, pompen, smeersystemen
Simalube : Traploze smeerpatronen
Trabon : Modulair systeem vetverdelers, pompen
Assalub : vetdoorstroommeters, cylindersmeerapparaten, smeernippels met chip en software
Hylomar
: Afdichtingspasta, vloeibare pakking, zonder siliconen, niet uithardend
Kidde/Graviner : Olie mist detectie systemen MK IV, MK V en MK VI, reparatie, installatie

Zelf ontwikkelde smeeroplossingen.

Smeertechniek heeft tevens een uniek eigen vet en oliesmeerapparaat ontwikkeld type V.

Daarmee is Smeertechniek Rotterdam uniek in Nederland. Dit systeem wordt toegepast in schroefassen van schepen. In drukpersen, hijskranen en industriële machines binnen elke bedrijfstak.

De productie en het samenstellen op maat van de wensen van de klant vindt in huis plaats. Hierdoor is levering binnen zeer korte tijd realiseerbaar.

Voor ieder smeervraagstuk heeft Smeertechniek Rotterdam altijd een passende oplossing zowel op technisch niveau als budgettair.

 

Bedrijfsgegevens:

Branche :     
Smeertechniek, Smeerapparatuur, Smeersystemen, Olie mist detectie
Aantal medewerkers : 15
Aantal vestigingen : 1
Productsoorten : Produceren, leveren, assembleren, repareren, en installeren van smeersystemen en smeerapparatuur
Actief in sectoren : Alle sectoren, w.o. Scheepvaart, bouw, industrie, chemie, weg en waterbouw, productiebedrijven, drukkerijen, voedingsmiddelen industrie
Merken : ABNOX, ADAMS, DROPSA, ILC, HYLOMAR, ASSALUB, LUBRIQUIP,   SIMALUBE, PRESSOL. FLENCO, GRACO, TRABON, KIDDE GRAVINER
Overige :

Iso9001

PDF certificaat Nederlands
PDF certificaat Engels 

 

Missie: : Het draaiend houden van iedere industrietak door altijd een passende oplossing te bieden op het gebied van smeringproblemen of vragen op dit gebied.
Alle courante artikelen zijn op voorraad en kunnen op de dag van bestelling (mits voor 15.00 uur besteld) worden verzonden of opgehaald.
De technische dienst biedt een 24 uurs-service (buiten kantoortijden te bereiken op 06-51417341 of 06-53481395) zowel in de eigen werkplaats als op locatie in binnen- en buitenland

 

Smeertechniek Rotterdam VOF                        
Cairostraat 72-74         
3047 BC Rotterdam
T +31(10)4666255
F +31(10)4666655
E. info@smeertechniek.nl
www.smeertechniek.nl