ATS Informatiepagina

ATS ElectroLuber
ATS Electro Luber

De ATS ELECTRO-LUBER is een krachtige smeerpatroon voor vet of olie voor éénmalig gebruik,levert een druk tot 3,4 Bar en kan tot op 1 meter afstand 1 smeerpunt van smeermiddel voorzien. Afhankelijk van de door u gekozen instelling zal de ATS ELECTRO-LUBER zijn volledige vulling afgeven tussen 15 dagen en 1 jaar door middel van de instelbare DIP Switches.

ATS Ultimate Luber
ATS Ultimate Luber


De ATS ULTIMATE LUBER is een krachtige automatische smeerunit voor vet of olie op batterijen die gemakkelijk bij te vullen is met uw eigen smeermiddel.

De motor aangedreven pomp met een vaste opbrengst per slag levert een druk tot 60 Bar.

De ATS ULTIMATE LUBER kan smeermiddel door lange leidingen of progressief verdelers verpompen en één of meerdere smeerpunten van smeermiddel voorzien.


ATS Titan CL and CLII

ATS Titan CL en CLII Luber


De ATS TITAN CL LUBER is een krachtige automatische smeerunit voor vet op batterijen
die gemakkelijk bij te vullen is met uw eigen smeermiddel.De motor aangedreven pomp met een vaste opbrengst per slag levert een druk tot 60 Bar. De ATS TITAN CL LUBER kan smeermiddel door lange leidingen of progressief verdelers verpompen en één of meerdere smeerpunten van smeermiddel voorzien.


ATS Titan Oiler


ATS Tital Oiler 2000

De ATS TITAN OILER 2000 is een krachtige automatische smeerunit voor olie op batterijen die gemakkelijk bij te vullen is met uw eigen smeermiddel. De motor aangedreven pomp met een vaste opbrengst per slag levert een druk tot 135 bar. De ATS TITAN OILER 2000 kan smeermiddel door lange leidingen of progressief verdelers verpompen en één of meerdere smeerpunten van smeermiddel voorzien. Afhankelijk van de door u gekozen instelling zal de ATS TITAN OILER 2000 zijn volledige vulling afgeven tussen de 15 dagen en 2 jaar door middel van geprogrammeerde smeerintervallen.


ATS Jack Luber ATS Jack Luber

De ATS JACK LUBER is een krachtige automatische smeerunit voor vet of olie op batterijen met een gemakkelijk vervangbare hervulling. De motor aangedreven vijzelunit van de ATS JACK LUBER levert een druk tot 14 bar. De ATS JACK LUBER heeft een eennmalig bruikbare vulling die binnen enkele seconden te vervangen is.
ATS Accessoires
ATS Accessoires


Diverse accessoires en onderdelen van hoge kwaliteit ter ondersteuning van de verschillende ATS smeerunits.